Sweet Home Subotica

VIŠE OD nege

  • Usluge pružamo timom visoko obučenih profesionalaca koji rade zajedno kako bi omogućili korisnicima kavalitetan i udoban život.
  • Iskusno medicinsko osoblje pruža negu danonoćno - 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Svaki korisnik dobija individualni plan nege koju je razvio naš stručni tim.
  • Medicinski tim je sastavljen od lekara opšte prakse, specijalista po potrebi, fizioterapeut po potrebi, iskusnih medicinskih osoblja, socijalnog radnika, negovateljica kao I od pratećeg

Izaberite naš besplatan poziv

Vaša poruka je poslata, uskoro ćemo vam se javiti!

Prostrano dvorište je pristupačno korisnicima sa invalidskim kolicima, sa brojnim zelenilom koje ga okružuje, predstavlja oazu za odmor i opuštanje u domu.

Elegantno opremljena trpezarija služi ukusno pripremljene i izbalansirane obroke, prilagođene potrebama korisnika pet puta dnevno. Lepo organizovan dnevni boravak je dizajniran za redovne porodične posete, specijalne prilike i praznike.

24 časovni medicinski nadzor 7 dana u nedelji omogućuje sigurnost stanara, a lekar opšte prakse individualno vodi računa o zdravstevnom stanju.

Medicinsko osoblje brine o prepisanim terapijama, o nabavci potrebnih lekova i o poseti lekare specijaliste.

Sobe su kompletno opremljene a u isto vreme lako prilagodljive donošenjem ličnih predmeta, kao što je omiljeni jorgan ili fotografija, čime pružaju individualnu kućnu udobnost.